O Μάρτιν Σουλτς μιλάει για τον εθισμό του στο αλκοόλ

O Μάρτιν Σουλτς μιλάει για τον εθισμό του στο αλκοόλ

Με το χέρι στην καρδιά, ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, μίλησε στο γερμανικό περιοδικό "Bunte" για την εμπειρία που είχε με το αλκοόλ.

Σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό, ο Γερμανός Σοσιαλδημοκράτης παραδέχεται ότι είχε εθιστεί στο οινόπνευμα κι ότι μόνος του κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Στο πλευρό του ήταν συνεχώς ο άνθρωπος που τον «ανέσυρε» από τον βούρκο στο οποίο είχε εγκλωβιστεί, αυτός που τον βοήθησε να σταθεί ξανά όρθιος. Πρόκειται για τον αδερφό του Ερβίν, ο οποίος είναι γιατρός στο επάγγελμα.

«Δεν έχω τίποτα να κρύψω. Ο αγώνας μου είχε διάρκεια και ευτυχώς στέφθηκε με επιτυχία», δηλώνει ο Σουλτς και μιλάει για τις στιγμές που αποφάσισε να βάλει τέλος στον εθισμό του. 

«Το χειρότερο ήταν όταν ένα πρωί ξύπνησα με το αίσθημα της αποτυχίας. Ήπια ότι βρήκα μπροστά μου. Αυτό είναι ένα καταθλιπτικό συναίσθημα», επισημαίνει ο επικεφαλής του Ευρωκοινοβουλίου.

Από το 1980, ο 60χρονος Σοσιαλδημοκράτης δεν έχει βάλει γουλιά στο στόμα του. 

«Ίσως η ζωή μου να ενθαρρύνει και άλλους να αντιμετωπίσουν τον εθισμό τους», αναφέρει ο Σουλτς.  

Πηγη: Πρώτο ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Επαφές με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές εκλογές του 2026 ξεκίνησε η ΔΗΠΑ, με τον Μάριο Καρογιάν να αναλαμβάνει προσωπικά αυτή την εκστρατεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE