O Μάρτιν Σουλτς μιλάει για τον εθισμό του στο αλκοόλ

O Μάρτιν Σουλτς μιλάει για τον εθισμό του στο αλκοόλ

Με το χέρι στην καρδιά, ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, μίλησε στο γερμανικό περιοδικό "Bunte" για την εμπειρία που είχε με το αλκοόλ.

Σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό, ο Γερμανός Σοσιαλδημοκράτης παραδέχεται ότι είχε εθιστεί στο οινόπνευμα κι ότι μόνος του κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Στο πλευρό του ήταν συνεχώς ο άνθρωπος που τον «ανέσυρε» από τον βούρκο στο οποίο είχε εγκλωβιστεί, αυτός που τον βοήθησε να σταθεί ξανά όρθιος. Πρόκειται για τον αδερφό του Ερβίν, ο οποίος είναι γιατρός στο επάγγελμα.

«Δεν έχω τίποτα να κρύψω. Ο αγώνας μου είχε διάρκεια και ευτυχώς στέφθηκε με επιτυχία», δηλώνει ο Σουλτς και μιλάει για τις στιγμές που αποφάσισε να βάλει τέλος στον εθισμό του. 

«Το χειρότερο ήταν όταν ένα πρωί ξύπνησα με το αίσθημα της αποτυχίας. Ήπια ότι βρήκα μπροστά μου. Αυτό είναι ένα καταθλιπτικό συναίσθημα», επισημαίνει ο επικεφαλής του Ευρωκοινοβουλίου.

Από το 1980, ο 60χρονος Σοσιαλδημοκράτης δεν έχει βάλει γουλιά στο στόμα του. 

«Ίσως η ζωή μου να ενθαρρύνει και άλλους να αντιμετωπίσουν τον εθισμό τους», αναφέρει ο Σουλτς.  

Πηγη: Πρώτο ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Την ικανοποίηση του από την πορεία υλοποίησης των όσων ανακοίνωσε η Κυβέρνηση σε σχέση με τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE