Μητέρα τιμωρήθηκε επειδή έκλεινε τον γιο της σε σκοτεινό δωμάτιο! «Αν το ξανακάνεις θα σε βάλω στη σάουνα»

Μητέρα τιμωρήθηκε επειδή έκλεινε τον γιο της σε σκοτεινό δωμάτιο! «Αν το ξανακάνεις θα σε βάλω στη σάουνα»

Πρωτοπόρος στην προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών η Σουηδία, ήταν η πρώτη χώρα που έθεσε τη σωματική τιμωρία εκτός νόμου ήδη από το 1979.

. Στο πνεύμα αυτό, μια μητέρα που τιμωρούσε τον 3χρονο γιος της κλείνοντας τον σε σκοτεινό δωμάτιο, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης με αναστολή και πρόστιμο περίπου 1.500 ευρώ.

Δικαστική πηγή, που επικαλείται το Αθηναικό πρακτορείο ειδήσεων, γνωστοποίησε πως η καταγγελία έγινε από τον Σουηδό πατέρα του παιδιού σε βάρος της 36χρονης τότε συζύγου του από την Ταϊλάνδη, με την οποία σήμερα έχουν χωρίσει.

Το δικαστήριο βασίστηκε στην ομολογία της μητέρας, η οποία παραδέχθηκε πως έκλεινε το αγόρι στη σάουνα μια-δυο φορές το μήνα για δυο-τρία λεπτά όταν ήταν ανυπάκουος. Αυτό συνέβαινε από τον Αύγουστο έως το Νοέμβριο του 2015.

Το δικαστήριο ταύτισε την ποινή αυτή με «κράτηση» και επιπλέον αναγνώρισε στην κατηγορούμενη το αδίκημα των «απειλών», καθώς η ίδια παραδέχθηκε ότι έλεγε στον γιο της: «αν το ξανακάνεις αυτό, θα σε βάλω στη σάουνα».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χάος στην Κύπρο: Από απόπειρες φόνου σε συμπλοκές μέχρι φόνους – Τι μπορεί να οδηγήσει στα αιματηρά περιστατικά

Χάος στην Κύπρο: Από απόπειρες φόνου σε συμπλοκές μέχρι φόνους – Τι μπορεί να οδηγήσει στα αιματηρά περιστατικά

Ανασφάλεια, αναβρασμός αλλά και ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στους πολίτες λόγω των απανωτών περιστατικών που λαμβάνουν χώρα μεταξύ των οποίων, απόπειρες φόνου, δολοφονίες αλλά και άγριες συμπλοκές σε πολυσύχναστους δρόμους μεταξύ αλλοδαπών, ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θέλοντας να στείλει τα δικά του μηνύματα προς τον λαό προέβη σε απρόσμενη επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, την περασμένη Παρασκευή.

BEST OF TOTHEMAONLINE