Εταιρεία θα προσλάβει χιλιάδες εποχιακά εργαζόμενους για την περίοδο πριν τα Χριστούγεννα

Εταιρεία θα προσλάβει χιλιάδες εποχιακά εργαζόμενους για την περίοδο πριν τα Χριστούγεννα

Η εταιρεία προχωρά σε αυτή την κίνηση κάθε χρόνο, ωστόσο ο στόχος των προσλήψεων για τη φετινή σεζόν ξεπερνά κατά 20% αυτόν που είχε θέσει το 2015

Η αμερικανική εταιρεία Amazon ανακοίνωσε πρόσφατα ότι σκοπεύει να προχωρήσει στην πρόσληψη 120.000 εποχιακά εργαζομένων για την περίοδο πριν από τα Χριστούγεννα, προκειμένου να αντεπεξέλθει στη μεγάλη ζήτηση εν όψει των εορτών.

Η εταιρεία προχωρά σε αυτή την κίνηση κάθε χρόνο, ωστόσο ο στόχος των προσλήψεων για τη φετινή σεζόν ξεπερνά κατά 20% αυτόν που είχε θέσει το 2015.

Το περασμένο έτος η Amazon μετέτρεψε περίπου 14.000 από αυτές τις προσωρινές θέσεις εργασίας σε κανονικές πλήρους απασχόλησης, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις του αντιπροέδρου του τμήματος παγκόσμιας πελατειακής εκπλήρωσης Μάικ Ροθ, η εταιρεία ευελπιστεί φέτος να αυξήσει αυτόν τον αριθμό.

«Αυτή είναι η αγαπημένη μας εποχή του χρόνου», δήλωσε ο Ροθ στην ιστοσελίδα Phys.org.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με το γεγονός ότι θα ενταχθούν φέτος στην ομάδα μας τουλάχιστον 120.000 εποχιακά εργαζόμενοι προκειμένου να υποστηρίξουν την αυξανόμενη ζήτηση των πελατών μας».

Η Amazon δεν είναι η μοναδική εταιρεία που ενισχύει τις δυνάμεις της κατά την περίοδο των εορτών πριν το τέλος του έτους, ωστόσο φαίνεται αρκετά αισιόδοξη για τη ζήτηση σε σχέση με άλλες επιχειρήσεις που σχεδιάζουν να μην προχωρήσουν στην πρόσληψη εποχιακά εργαζομένων.

Η Εθνική Ομοσπονδία Λιανικής των ΗΠΑ εκτιμά ότι οι δαπάνες των καταναλωτών κατά την περίοδο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου θα μπορούσαν να φτάσουν τα 655,8 δισεκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 3,6% σε σχέση με την ίδια περίοδο το περασμένο έτος.

Image result for amazon

protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Επαφές με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές εκλογές του 2026 ξεκίνησε η ΔΗΠΑ, με τον Μάριο Καρογιάν να αναλαμβάνει προσωπικά αυτή την εκστρατεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE