Πρωινό ή βραδινό ντους; Η απάντηση βρέθηκε!

Πρωινό ή βραδινό ντους; Η απάντηση βρέθηκε!

Αποτέλεσε ένα αίνιγμα που ταλαιπώρησε τους φιλοσόφους για αιώνες. Ή τουλάχιστον, από τότε που εφευρέθηκε το ντους. Είναι καλύτερα να κάνει κάποιος ντους το πρωί ή το βράδυ;

Αλλά όχι πια. Το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ έδωσε επιτέλους την απάντηση.

Αυτή είναι η λογική:

Πρωινό ντους

Σύμφωνα με τηνν Shelley Carson, λέκτορα ψυχολογίας στο Χάρβαρντ, θα πρέπει να επιλέξετε ένα πρωινό ντους, όταν τα πράγματα στη δουλειά είναι αγχωτικά ή όταν είστε υπό πίεση για να είστε δημιουργικοί.

Εξηγεί ότι το ντους μπορεί να ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα, επειδή είστε εξίσου χαλαροί και σε υπερένταση.

«Αν πρέπει να βρείτε μια λύση σε ένα πρόβλημα και εργάζεστε πάνω σε αυτό αλλά δεν νιώθετε ιδιαίτερα δημιουργικοί, τότε κάντε ένα ζεστό μπάνιο».

Η γνωστική διαδικασία χαλαρώνει, ανανεώνεται και αναγεννάται και ιδέες και λύσεις προκύπτουν χωρίς κόπο.

newmoney.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE