Είστε άνεργοι και θέλετε να δουλέψετε στις Δημοτικές εκλογές; Διαβάστε τι πρέπει να κάνετε

Είστε άνεργοι και θέλετε να δουλέψετε στις Δημοτικές εκλογές; Διαβάστε τι πρέπει να κάνετε

Και σε αυτές τις εκλογές θα εργαστούν άνεργοι πτυχιούχοι, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στον κατάλογο ανέργων του Υπ. Εργασίας και μέχρι τις 7 Νοεμβρίου, θα μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμπληρώνοντας σχετική ηλεκτρονική δήλωση, η οποία θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου.

Η Κεντρική Υπηρεσία Εκλογών ανακοινώνει την ενεργοποίηση της ιστοσελίδας aps.elections.moi.gov.cy, μέσω της οποίας μπορούν οι δημόσιοι λειτουργοί και άνεργοι πτυχιούχοι να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να στελεχώσουν τα εκλογικά κέντρα των Δημοτικών/Κοινοτικών Εκλογών της 18ης Δεκεμβρίου.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι η ιστοσελίδα θα είναι ενεργοποιημένη μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, 7 Νοεμβρίου 2016, και δήλωση μπορούν να υποβάλουν μόνο όσοι είναι εγγεγραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο.

Σε ό,τι αφορά στους άνεργους πτυχιούχους, σημειώνεται ότι τη δήλωση μπορούν να υποβάλουν μόνο όσοι είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι πτυχιούχοι στο Τμήμα Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Δεν θα γίνουν δεκτές έντυπες δηλώσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρξει παράθυρο ευκαιρίας στο Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να προτάσσει νέες ιδέες και νέες προσεγγίσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE