ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ του οχήματος που βρέθηκε στο φράγμα της Γερμασόγειας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ του οχήματος που βρέθηκε στο φράγμα της Γερμασόγειας

Φωτογραφίες του οχήματος που εντοπίστηκε γύρω στις 15:30 της Δευτέρας (17/10) στο φράγμα Γερμασόγειας εξασφάλισε η ιστοσελίδα μας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για παλιό όχημα τύπου διπλοκάμπινου το οποίο φέρεται να βρίσκεται εδώ και καιρό μέσα στο φράγμα.

Όπως είχαμε αναφέρει στο προηγούμενο δημοσίευμα μας, στην σκηνή μετέβησαν μέλη της ΕΜΑΚ και ανέσυραν το όχημα.

Στην σκηνή, ωστόσο, μετέβηκαν και μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού όπου μετά από μαρτυρίες πρόεκυψε πως το διπλοκάμπινο όχημα βρίσκεται εδώ και χρόνια στο ίδιο σημείο.

Μάλιστα, κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν στους ανακριτές πως στο παρελθόν όταν και πάλι η στάθμη του νερού είχε κατέβει, το όχημα είχε εμφανιστεί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE