Ο πελάτης που δεν θα ήθελες ποτέ να μπει στο μαγαζί σου (VIDEO)

Ο πελάτης που δεν θα ήθελες ποτέ να μπει στο μαγαζί σου (VIDEO)

Ο εικονιζόμενος πελάτης μπορεί να γίνει φόβος και τρόμος για κάθε κατάστημα με εύθραυστο εμπόρευμα- και όχι μόνο.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται να φέρνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα την καταστροφή σε κατάστημα Woolacotts στην Κορνουάλη, προκαλώντας ζημιές περίπου 5.000 λιρών.

Ο άνδρας φαίνεται να σκύβει για να δει προσεκτικά μια τηλεόραση αλλά σκύβοντας τη σπρώχνει προς τα πίσω κι αυτή πέφτει παρασύροντας κι άλλη τηλεόραση πίσω της.

Στη συνέχεια τινάζεται τρομαγμένος προς τα πίσω και σπρώχνει με την πλάτη του άλλη τηλεόραση, που ήταν τοποθετημένη απέναντι από την πρώτη, η οποία με τη σειρά έριξε άλλη τηλεόραση που ήταν πίσω της!

Σε αυτή την απίθανη καραμπόλα τηλεοράσεων, πάντως, κάποιοι εντοπίζουν παράδοξη μέθοδο διαφήμισης υποστηρίζοντας πως δεν είναι δυνατόν να έχουν στοιχηθεί με αυτό τον τρόπο οι συσκευές.

Ο υποδιευθυντής του καταστήματος είπε στη Daily Mail πως οι τηλεοράσεις ήταν ασφαλισμένες αλλά πρέπει τώρα να σταλούν για επισκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE