ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Δυο νεκροί από βακτήριο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου – Άλλοι δυο κινδυνεύουν

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Δυο νεκροί από βακτήριο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου – Άλλοι δυο κινδυνεύουν

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ToThemaOnline αναφέρουν πως δυο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, για λόγο που δεν αφορούσε την πάθηση για την οποία νοσηλεύονταν εκεί.

Τα δυο αυτά άτομα φέρονται να έχουν προσβληθεί από πολυανθεκτικά βακτήριο.

Δυστυχώς, η ίδια πηγή πληροφόρησης της ιστοσελίδας μας αναφέρει ότι ακόμη δυο άτομα έχουν προσβληθεί απ΄ αυτό και κινδυνεύει άμεσα η ζωή τους.

Τα πολυανθεκτικά βακτήρια είναι η κλεμπσιέλα, το ακινετοβακτήριο και τη ψευδομονάδα.

Τον Αύγουστο του 2015 είχε αποβιώσει νεογνό από ακινετοβακτήριο και μάλιστα είχε τεθεί σε καραντίνα η Εντατική Νεογνών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι βουλευτικές εκλογές δεν επηρεάζουν τη δέσμευση για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE