Ψυχασθενείς γονείς κακοποίησαν το μόλις 50 ημερών παιδί τους

Ψυχασθενείς γονείς κακοποίησαν το μόλις 50 ημερών παιδί τους

Ανατριχίλα και αποτροπιασμό προκαλεί η αποκάλυψη ότι γονείς κακοποίησαν το μόλις 50 ημερών μωρό τους.

Σύμφωνα με τη Νέα Τηλεόραση Κρήτης το απόγευμα του Σαββάτου οι γονείς πήγαν το παιδί στο νοσοκομείο των Χανίων για ένα απλό κρυολόγημα.

Αυτό που συνειδητοποίησαν όμως οι γιατροί ήταν φρικιαστικό. Το κορμάκι του μωρού έφερε εκδορές σε διάφορα σημεία, με αποτέλεσμα οι γιατροί να ειδοποιήσουν τον ιατροδικαστή Χανίων, ο οποίος και επιβεβαίωσε την κακοποίηση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο γονείς πάσχουν από σοβαρή ψυχασθένεια και κρίνεται αναγκαία η νοσηλεία τους, ενώ ο 23χρονος πατέρας φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις τους και πλέον σχηματίζεται σε βάρος τους δικογραφία

star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.

BEST OF TOTHEMAONLINE