Γυλιά καρφιά τα γραφεία των Οικολόγων στο Παραλίμνι - «Ποια είναι η θέση του ΔΗΣΥ;» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γυλιά καρφιά τα γραφεία των Οικολόγων στο Παραλίμνι - «Ποια είναι η θέση του ΔΗΣΥ;» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στόχος βανδαλισμών το επαρχιακό γραφείο του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών στο Παραλίμνι.

«Για μία ακόμη φορά σε προεκλογική περίοδο το επαρχιακό γραφείο του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών στο Παραλίμνι γίνεται στόχος βανδαλισμών.

Τα ξημερώματα Κυριακής (9/10) άγνωστοι έσπασαν τις γυάλινες προθήκες και την είσοδο των γραφείων μας.

Στο σημείο προσήλθε η αστυνομία, όπου συνέλεξε στοιχεία από την ενέργεια κατά των γραφείων μας.

Φαίνεται ότι σε ορισμένους δεν αρέσει η πολιτική που ασκεί το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών και θεωρούν ότι με τέτοιες ακραίες πράξεις θα μας σταματήσουν.

Όλοι ξέρουμε ποιος κυριαρχεί πολιτικά στο Παραλιμνι. Ήταν άραγε αυτός ο βανδαλισμός η απάντηση των οπαδών του προέδρου Αναστασιάδη στην έκκληση του για ενότητα; Ποια είναι η θέση της κυβέρνησης έναντι αυτής της πράξης μισαλλοδοξίας;

Ποια είναι η θέση των δύο υποψηφίων δημάρχων που προέρχονται από το ΔΗΣΥ;​

Δεν αποκλείεται η βιαιοπραγία να έχει σχέση και με την εκτεταμένη λαθροθηρία και τη σταθερή μας θέση για την ανάγκη πάταξης και συμμόρφωσης με τους διεθνείς κανονισμούς για την προστασία της Φύσης.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση και όποια κι αν είναι τα ελατήρια των βανδάλων  να είναι σίγουροι ότι πετυχαίνουν ακριβώς το αντίθετο. Να μας πεισμώσουν και να μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς», αναφέρει ανακοίνωση του Κινήματος Οικολόγων — Συνεργασία πολιτών σχετικά με το περιστατικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Την ικανοποίηση του από την πορεία υλοποίησης των όσων ανακοίνωσε η Κυβέρνηση σε σχέση με τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE