Το περιστατικό που σόκαρε την Χριστιάνα Αριστοτέλους: «Άκουγα τα βήματα των διαρρηκτών…» ΒΙΝΤΕΟ

Το περιστατικό που σόκαρε την Χριστιάνα Αριστοτέλους: «Άκουγα τα βήματα των διαρρηκτών…» ΒΙΝΤΕΟ

Με αφορμή τη ληστεία στη σουίτα που διέμενε η Κίμ Καρντάσιαν στο Παρίσι η παρέα της εκπομπής «Με Αγάπη Χριστιάνα» συζητούσε το πόσο σοκαριστικό είναι σου συμβεί κάτι τέτοιο, το οποίο σου μένει μια για πάντα χαραγμένο στη μνήμη σου.

Τότε ήταν που η παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό το οποίο συνέβη πέρυσι στην πολυκατοικία στην οποία διέμενε.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι ενώ αυτή βρισκόταν στο διαμέρισμα της, άκουγε από τον πάνω όροφο βήματα, τα οποία φαντάστηκε ότι πρόκειται για τους γείτονές της. Έλα όμως που ήταν οι διαρρήκτες που «χτύπησαν» μέρα μεσημέρι.

«Δεν είναι η αξία του τι θα σου πάρει, είναι το σοκ από το ότι μπήκαν στο σπίτι σου» είπε η Χριστιάνα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καταδικάζει η Κυβέρνηση: «Πράξεις προκλητικές και απαράδεκτες» η απαγωγή και παράνομη κράτηση πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς

Καταδικάζει η Κυβέρνηση: «Πράξεις προκλητικές και απαράδεκτες» η απαγωγή και παράνομη κράτηση πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς

Η Κυβέρνηση καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την απαγωγή και τη συνεχιζόμενη παράνομη κράτηση από τις 19 Ιουλίου, πέντε Ελληνοκυπρίων πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας από το υποτελές στην Τουρκία παράνομο καθεστώς στα κατεχόμενα και εκφράζει αγανάκτηση για την κατάσταση, όπως αυτή εξελίσσεται με τις σημερινές “δίκες” παρωδία, και συγκεκριμένα με την απόφαση για περίοδο κράτησης μέχρι και τριών μηνών του ενός ζεύγους εξ αυτών.

BEST OF TOTHEMAONLINE