Δεν υπέβαλε αίτηση και της καταβάλλουν Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα – Τους το είπε αλλά συνεχίζουν

Δεν υπέβαλε αίτηση και της καταβάλλουν Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα – Τους το είπε αλλά συνεχίζουν

Να τους λέει ότι δεν θέλει βοήθημα από το κράτος και το αρμόδιο τμήμα της κρατικής μηχανής να επιμένει να της δίνει ντε και καλά χρήματα!

Μπορεί η πιο πάνω αναφορά να φαίνεται χιουμοριστική, ωστόσο, ανταποκρίνεται απόλυτα στην πραγματικότητα.

Ο λόγος για συμπολίτισσά μας, η οποία τον Σεπτέμβριο διαπίστωσε ότι κατατέθηκαν 300 ευρώ στο λογαριασμό της. Όταν επικοινώνησε με την τράπεζά της για να ζητήσει διευκρινήσεις, την ενημέρωσαν πως τα χρήματα αυτά αφορούν επίδομα από το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα για τον μήνα Αύγουστο.

«Μα εγώ δεν έχω ανάγκη τα χρήματα και ούτε έκανα σχετικό αίτημα» απάντησε προς τιμήν της η κοπέλα. Τα ίδια είπε και στο αρμόδιο κυβερνητικό τμήμα, με ανθρώπους του οποίου επικοινώνησε συνολικά τρεις φορές.

Εις μάτην όμως. Διαβάστε τη συνέχεια στο BusinessNews

Φάνης Μακρίδης

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE