Δίνει μάχη για τη ζωή ο 29χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ - Όλα τα νεότερα
Νεότερη ενημέρωση προκύπτει για την κατάσταση της υγείας του 29χρονου, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα τις πρωινές ώρες στο Παραλίμνι.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ενημέρωση από την Αστυνομία το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 13:00 της Κυριακής 2/10 κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.
Αποτέλεσμα του τροχαίου στο οποίο εμπλέκονται 2 οχήματα, το ένα αυτοκίνητο να αναποδογυριστεί, χωρίς όμως οι πληροφορίες να κάνουν λόγο για κάτι σοβαρό.
Στην σκήνη έσπευσαν από την πρώτη στιγμή ασθενοφόρα, όπου μετέφεραν τους οδηγούς των 2 οχημάτων στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για προληπτικούς λόγους.
Στη σκήνη βρίσκονται μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, όπου διερευνούν τα αίτια του νέου τροχαίο ατυχήματος.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




