Στο ίδιο τραπέζι ο Αρχηγός Αστυνομίας, η Φωτεινή Παπαδοπούλου και ο Χατζηγιάννης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο ίδιο τραπέζι ο Αρχηγός Αστυνομίας, η Φωτεινή Παπαδοπούλου και ο Χατζηγιάννης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην Νέα Υόρκη έτυχε να συναντηθούν πριν απο ένα μήνα, ο Αρχηγός της Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου μαζί με την σύζυγο του, η Φωτεινή Παπαδοπούλου καθώς και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μαζί με την Ζέτα Μακρυπούλια.

Ελληνική ιστοσελίδα δημοσίευσε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό φίλη του ζεύγους Χατζηγιάννη – Μακρυπούλια και εμείς εντοπίσαμε πως στον ίδιο γάμο ήταν παρών και ο Αρχηγός της Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου μαζί με την σύζυγο του.

Μάλιστα, διπλά από τον Κύπριο τραγουδιστή διακρίνεται και η κυρία Φωτεινή Παπαδοπούλου.

Από τις φωτογραφίες φαίνεται πως πέραν από το γάμο, το ζεύγος Χρυσοστόμου και ο Κύπριος τραγουδιστής είχαν κάνει και από κοινού άλλες δραστηριότητες.

Δείτε τις φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Η επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση της. Μετά τις συναντήσεις του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν και το δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης  στους δύο ηγέτες, όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στην κοινή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10.00 και, κυρίως, στη δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει λίγο πριν αναχωρήσει από την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE