Τον βρήκε η σύζυγός του κρεμασμένο μέσα στο σπίτι τους

Τον βρήκε η σύζυγός του κρεμασμένο μέσα στο σπίτι τους

Ένας 65χρονος άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του αργά το βράδυ της Πέμπτης, στο Λασίθι της Κρήτης, όταν κρεμάστηκε από σχοινί που είχε τοποθετήσει στην οροφή δωματίου.

Τον άτυχο άνδρα τον βρήκε η σύζυγος του όταν επέστρεψε στο σπίτι.

Οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη παραμένουν αδιευκρίνιστοι καθώς δεν άφησε κάποιο σημείωμα στο οποίο ο αυτόχειρας να εξηγεί τι τον οδήγησε στη μοιραία αυτή απόφαση.

Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής και η σορός του άτυχου άντρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ηρακλείου για την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE