Επώνυμος Κύπριος σχολιάζει το σώμα της Κορτζιά: «Όταν κοντέψει τα 30... θα έχει μεγάλο πρόβλημα»

Επώνυμος Κύπριος σχολιάζει το σώμα της Κορτζιά: «Όταν κοντέψει τα 30... θα έχει μεγάλο πρόβλημα»

Την βαθμολόγησε μεν με 8 αλλά της έκρουσε τον κώδωνα της εκγύμνασης

Ο Κυριάκος Πελεκάνος κλήθηκε να σχολιάσει τα σώματα των κυριών της κυπριακής showbiz. O peronal trainer της κυπριακής showbiz χαρακτήρισε την Άντρεα Κυριάκου ως μπιμπελό, την Κωνσταντίνα Ευριπίδου τα πιο ωραία πόδια της κυπριακής τηλεόρασης και όταν έφτασε η ώρα της Ραμόνα Φιλιπ έβαλε απλόχερα το 10αρι του. 

Όμως δεν ήταν τόσο επιεικής με την Μαρία Κορτζιά, για την οποία είπε: «Έχει ωραίο σώμα αλλά μέχρι τώρα την κρατά το νεαρό της ηλικίας της… Θα πρέπει να δουλέψει το σώμα της...».

Δείτε όλα όσα είπε στην εκπομπή της Γιώτας Κουφαλίδου στο Σιγμα «Love & Style» στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Απαντά στις κατηγορίες Έρχιουρμαν - «Η δήλωσή μου δεν ήταν απάντηση στα τέσσερα σημεία που έχει θέσει»

ΠτΔ: Απαντά στις κατηγορίες Έρχιουρμαν - «Η δήλωσή μου δεν ήταν απάντηση στα τέσσερα σημεία που έχει θέσει»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποτελεί την καλύτερη ασφαλιστική δικλείδα για εφαρμογή της λύσης του Κυπριακού και για ένα ειρηνικό μέλλον στην Κύπρο, δήλωσε, το Σάββατο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE