Πυροβολισμοί και φωνές σε γυμναστήριο στην Θεσσαλονίκη - Τέσσερις άνθρωποι στο νοσοκομείο

Πυροβολισμοί και φωνές σε γυμναστήριο στην Θεσσαλονίκη - Τέσσερις άνθρωποι στο νοσοκομείο

Πανικός επικράτησε πριν από λίγη ώρα έξω από γυμναστήριο στο Κορδελιό της Θεσσαλονίκης, όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ τραυματίζοντας τουλάχιστον 4 ανθρώπους!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η επίθεση έγινε από δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο "Παπαγεωργίου" και φέρουν χτυπήματα στα πόδια και στην κοιλιά.

Το σημείο έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι δράστες της επίθεσης αναζητούνται.

Αστυνομικοί βρίσκονται στην περιοχή και ερευνώνται τα αίτια της επίθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.