Απίστευτο: Ποιος «ανάγκασε» τον Πιτσιλλίδη να αναλάβει εκπομπή στο Sigma!

Απίστευτο: Ποιος «ανάγκασε» τον Πιτσιλλίδη να αναλάβει εκπομπή στο Sigma!

Το συγκεκριμένο πρόσωπο εδώ και χρόνια απέχει από φώτα και τα φλας...

Ο Αντρέας Πιτσιλλίδης αναλαμβάνει την παρουσίαση της εκπομπής «Αδιακρίτως» και ετοιμάζεται να ταράξει τα νερά της κυπριακής τηλεόρασης με τις αποκαλύψεις που πρόκειται να κάνει. 

Ο παρουσιαστής (πλέον) του ΣΙΓΜΑ αποφάσισε να αποκαλύψει ποιος ήταν ο άνθρωπος που πίστεψε σε αυτόν και συνέλαβε την ιδέα για την συγκεκριμένη εκπομπή, που δεν είναι άλλος από τον Κώστα Ν. Χατζηκωστή, τον πατέρα του  Άντη Χατζηκωστή. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.