Γύρισε σπίτι της και βρήκε τους κλέφτες να ερωτοτροπούν στον καναπέ! ΒΙΝΤΕΟ

Γύρισε σπίτι της και βρήκε τους κλέφτες να ερωτοτροπούν στον καναπέ! ΒΙΝΤΕΟ

Μια γυναίκα από το Tενεσί των ΗΠΑ δήλωσε ότι επέστρεψε στο σπίτι της μετά από ένα σαββατοκύριακο και συνέλαβε δύο κλέφτες να κάνουν σεξ στο αναστατωμένο σπίτι της.

«Ηταν φρικτό. Ηταν απολύτως φρικτό, έμοιαζε σαν να έκαναν ένα αρρωστημένο πάρτι στο σπίτι μου. Ηθελα να τους σπάσω στο ξύλο», δήλωσε η γυναίκα στα τοπικά μέσα.

Η  Jamie Barnes εξήγησε ότι επιστρέφοντας σπίτι της βρήκε την εξώπορτα ανοιχτή. Ενώ περπάτησε προς το εσωτερικό του σπιτιού της, ανακάλυψε τους κλέφτες να κάνουν σεξ πάνω στον καναπέ της.

«Πήρα τη σκούπα μου, ήθελα να χτυπήσω τον άντρα», δήλωσε η  Jamie Barnes. «Εκείνη προσπάθησε να αρπάξει ένα από τα ρούχα μου και το έβαλε πάνω της, της το άρπαξα και της είπα «τι νομίζετε ότι κάνετε;».

Ο Tonka Barnes συνελήφθη από την αστυνομία. Σύμφωνα με το αμερικανικό σάιτ WREG, ένας γείτονας είδε ύποπτες κινήσεις και τους κλέφτες να μετακινούν ρούχα από το σπίτι.


Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE