ΠΑΦΟΣ: 33χρονος καθηγητής έστελνε άσεμνες φωτογραφίες σε μαθητή του! Τα παραδέχτηκε όλα – Διαβάστε την ποινή του

ΠΑΦΟΣ: 33χρονος καθηγητής έστελνε άσεμνες φωτογραφίες σε μαθητή του! Τα παραδέχτηκε όλα – Διαβάστε την ποινή του

Ο 33χρονος εκπαιδευτικός παρενοχλούσε μαθητή του μέσω διαδικτύου και καταδικάστηκε από το Δικαστήριο Πάφου αφού παραδέχθηκε ενοχή σε όλες τις κατηγορίες.

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο επέβαλε την Τρίτη (27/9) σε Καθηγητή ηλικίας 33 ετών από την Πάφο,ο οποίος εργαζόταν στη δημόσια υπηρεσία.

Ο 33χρονος αντιμετώπισε 12 κατηγορίες, για αδικήματα σεξουλικής εκμετάλλευσης παιδιού και παιδική πορνογραφία, κατά παράβαση του Νό μου 91( 1) του 2014,μέ μέγιστη αυτής της φυλάκισης των 2,5 χρόνων.

Την κατηγορούσα αρχή εκπροσώπησε στην υπόθεση ο δημόσιος κατήγορος Σίμος Συμεού. 

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, ο κατηγορούμενος κατά τη δικαστική διαδικασία που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο ,παραδέχτηκε ενοχή σε όλες τις κατηγορίες και το δικαστήριο διέταξε όπως οι ποινές που επιβλήθηκαν ανασταλούν για περίοδο 3 χρόνων.

Ταυτόχρονα το δικαστήριο διέταξε όπως ο κατηγορούμενος παρακολουθείται για 3 χρόνια από την Αρχή Εποπτείας καταδικασθέντων καθώς και τον τερματισμό απασχόλησης του σε χώρους όπου βρίσκονται ή συχνάζουν παιδιά. 

Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του 2014 όπου ο κατηγορούμενος συνομιλούσε διαμέσου πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με ανήλικο μαθητή του και απέστελλε μηνύματα καθώς και φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέο χτύπημα σε κοντέινερ στα Στενά του Ορμούζ - Ανεβαίνει ξανά η τιμή του πετρελαίου

LIVE: Νέο χτύπημα σε κοντέινερ στα Στενά του Ορμούζ - Ανεβαίνει ξανά η τιμή του πετρελαίου

Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν: Τέρμα τα αντίποινα, αρχίζει ολοκληρωτικός πόλεμος. Το Ιράν διαμηνύει ότι τα Στενά του Ορμούζ βρίσκονται υπό τον έλεγχό του. Νωρίτερα, το Reuters μετέδωσε ότι το Ιράν τοποθέτησε 12 νάρκες στα Στενά, κάτι που αμφισβήτησε ο Τραμπ. Το Συμβούλιο Ασφαλείας ενέκρινε ψήφισμα των κρατών του Κόλπου κατά του Ιράν. Μαζική επίθεση με 100 ρουκέτες από τη Χεζμπολάχ στον Λίβανο προς το Ισραήλ, ηχούν σειρήνες στο Μπαχρέιν. Όλες οι εξελίξεις άμεσα και έγκυρα από το ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE