Τρανς ζευγάρι έγινε το πρώτο στον κόσμο που απέκτησε το δικό του παιδί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τρανς ζευγάρι έγινε το πρώτο στον κόσμο που απέκτησε το δικό του παιδί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένας άνδρας τρανσέξουαλ που έμεινε έγκυος από την τρανσέξουαλ γυναίκα σύντροφό του, έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί από τρανς ζευγάρι, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror.

Ο Fernando Machado, ο οποίος παλιά ήταν γυναίκα και η Diane Rodriguez η οποία ήταν άνδρας απέκτησαν το πρώτο τους παιδί τον Ιούνιο. Το ζευγάρι από τη Νότια Αμερική είναι πρώτο ζευγάρι τρανσέξουαλ που απέκτησε ένα μωρό με εγκυμοσύνη του ενός, δύο χρόνια μετά τη γνωριμία τους, μέσω διαδικτύου και κοινωνικών δικτύων. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, κανένας από αυτούς δεν είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση κατά τη διαδικασία αλλαγής φύλου ώστε να μπορούν να αποκτήσουν παιδί μέσω εγκυμοσύνης και όχι για παράδειγμα μέσω παρένθετης μητέρας.

«Δεν έχουμε ακόμη αποφασίσει ένα όνομα για το παιδί, ή καλύτερα, περιμένουμε να το ανακοινώσουμε. Το να γίνω μητέρα ήταν κάτι που δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα μπορούσε να γίνει γιατί είμαι τρανσέξουαλ. Είμαστε το ίδιο με άλλες οικογένειες. Ακόμα κι αν δεν μπορούμε να έχουμε τα ίδια δικαιώματα, είμαστε το ίδιο» είπε η Diane sto BBC.

Ο Fernando, από τη Βενεζουέλα, μετακόμισε για να ζήσει με την Diane στον Ισημερινό μετά τη γνωριμία τους μέσω διαδικτύου. Μετά την ανακοίνωση της απόφασής τους να αλλάξουν φύλο, ο Fernando υποστηρίχθηκε από την οικογένειά του καθώς τους εξήγησε ότι δεν νιώθει άνετα να κινείται και να συμπεριφέρεται ως γυναίκα. Ωστόσο η Diane απορρίφθηκε από την οικογένειά της η οποία δεν το δέχθηκε.

Πλέον έχουν αποφασίσει να «κλείνουν τα αυτιά τους» σε οποιοδήποτε σχόλιο και να μεγαλώσουν με αγάπη το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

FernandoMachado2

Από newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία για 30 ημέρες υπό όρους συμφώνησαν οι ΗΠΑ με το Κίεβο - Αναμένεται η ρωσική απάντηση

Κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία για 30 ημέρες υπό όρους συμφώνησαν οι ΗΠΑ με το Κίεβο - Αναμένεται η ρωσική απάντηση

Οι ΗΠΑ τερματίζουν την διακοπή στην ανταλλαγή πληροφοριών με την Ουκρανία και θα επαναλάβουν τη βοήθεια στον τομέα της ασφάλειας, έγινε γνωστό από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ μετά τη συνάντηση με την ουκρανική αντιπροσωπεία στη Σαουδική Αραβία.

BEST OF TOTHEMAONLINE