Οι ευχαριστίες της Αριστοτέλους για τις ευχές γενεθλίων που δέχθηκε και το …καρφί! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Οι ευχαριστίες της Αριστοτέλους για τις ευχές γενεθλίων που δέχθηκε και το …καρφί!  – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η αγαπημένη ξανθιά παρουσιάστρια έκλεισε αισίως τα 33 χρόνια ζωής την Παρασκευή (23/9) και δηλώνει ...«ψύχραιμη» .

Ως φυσικό επακόλουθο, φίλοι και γνωστοί αλλά και το φανατικό κοινό της έσπευσε να της ευχηθεί τα καλύτερα για την μέρα των γενεθλίων της.

Η ίδια η Χριστιάνα, το Σάββατο (24/9), με μέρα μετά τα γενέθλια της δηλαδή, ευχαρίστησε όλους όσους της ευχήθηκαν και έστειλε και τα δικά της αισιόδοξα μηνύματα.

Στην τελευταία πρόταση της δημοσίευσής της, η παρουσιάστρια ρίχνει και ένα μικρό καρφί προς μερικούς.

Δείτε το ποστάρισμα της Χριστιάνας Αριστοτέλους

Διαβάστε επίσης: Ο άντρας που κρατάει τα χέρια της Αριστοτέλους και της εύχεται «Χρόνια Πολλά Βασίλισσα» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 Γενέθλια για την Χριστιάνα Αριστοτέλους! Πόσο χρονών γίνεται; Η τούρτα και οι εκπλήξεις – ΒΙΝΤΕΟ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί για τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 3ης Διεθνούς Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς (UNOC3).

BEST OF TOTHEMAONLINE