Φωτιά στην καφετέρια του ΤΕΠΑΚ στη Λεμεσό!

Φωτιά στην καφετέρια του ΤΕΠΑΚ στη Λεμεσό!

Μήνυμα για πυρκαγιά στην καφετερία του ΤΕΠΑΚ έλαβε η Πυροσβεστική Υπηρεσία τα ξημερώματα του Σαββάτου (24/9).

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει:

«Η ώρα 02:30 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά στη καφετέρια του ΤΕΠΑΚ, στην οδό Αθηνών, στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκαν 3 Πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμός Αγίου Ιωάννη ΄΄Λοχία Βασίλη Κρόκου΄΄ και η ώρα 02:44 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Η πυρκαγιά ήταν σε τέντα και πλαστικές καρέκλες. Επηρεάστηκαν και οι δοκοί της μεταλλικής κατασκευής που χρησιμοποιείται σαν καφετέρια.

Πιθανότατα η πυρκαγιά να προκλήθηκε από κακόβουλη πράξη.

Τα ακριβή αίτια θα διερευνηθούν σήμερα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE