ΛΕΜΕΣΟΣ: Προσπαθούσαν να κάνουν ντου στο υποστατικό του και δεν τα κατάφερναν - Ήταν «διαβασμένος» καλά, ο ιδιοκτήτης!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Προσπαθούσαν να κάνουν ντου στο υποστατικό του και δεν τα κατάφερναν - Ήταν «διαβασμένος» καλά, ο ιδιοκτήτης!

Δεινοπάθησαν τα μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλήματος μέχρι να καταφέρουν να εισέλθουν σε συγκεκριμένο υποστατικό στην Λεμεσό για έλεγχο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Αστυνομία:       

Μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού μετέβησαν το βράδυ της Παρασκευής (23/9)  σε συγκεκριμένο υποστατικό στη Λεμεσό, για έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος.

Τα μέλη του ΟΠΕ προσπάθησαν να εισέλθουν στο υποστατικό, αλλά αυτό έγινε με καθυστέρηση αφού η μοναδική πρόσβαση στο δεύτερο όροφο ήταν μέσω ανελκυστήρα, ο οποίος φαίνεται να ελεγχόταν από τον υπεύθυνο του υποστατικού, ενώ η είσοδος ελεγχόταν και από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Όταν τελικά εισήλθαν εντός του υποστατικού, εντόπισαν 35 ηλεκτρονικούς υπολογιστές οι οποίοι πιστεύεται ότι μετατρέπονται σε μηχανές τυχερού παιγνίου. Η έρευνα έγινε στην παρουσία του υπευθύνου του υποστατικού, ο οποίος κλήθηκε μετά στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού για κατάθεση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

                

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

LIVE: Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

Φλέγεται για 10η μέρα η Μέση Ανατολή, ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα σκληρύνει τα αντίποινά του. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ