Πολιτικό Γραφείο ΔΗΣΥ - Στηρίζει Νικολαΐδη για Λεμεσό εν μέσω εσωκομματικών αντιδράσεων

Πολιτικό Γραφείο ΔΗΣΥ -  Στηρίζει Νικολαΐδη για Λεμεσό εν μέσω εσωκομματικών αντιδράσεων

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 17:30 το απόγευμα της Τρίτης 20/9 η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου ΔΗΣΥ αναφορικά με τον καθορισμό των υποψηφίων Δημάρχων. Έχουν "κλειδώσει" αρκετά ονόματα, ένα απο αυτό και του Νίκου Νικολαίδη για τη Δημαρχία της Λεμεσού.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Έντονο είναι το ενδιαφέρον για τον Δήμο Λεμεσού καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μας η Πινδάρου φαίνεται να έχει λάβει τις αποφάσεις της και παρά το ενδιαφέρον δυο πρώην βουλευτών του κόμματος να διεκδικήσουν την δημαρχία (Ανδρέα Μιχαηλίδη και Ανδρέα Θεμιστοκλέους) αυτή θα στηρίξει το Νίκο Νικολαίδη.

Όπως γράψαμε νωρίτερα η απόφαση αυτή αναμένεται να ξεσηκώσει αντιδράσεις καθώς δεν πρέπει να θεωρείται απίθανο Μιχαηλίδης και Θεμιστοκλέους να κατέλθουν ως υποψήφιοι χωρίς την στήριξη του ΔΗΣΥ.

Όπως ανέφερε ο συνάδελφος Λουκάς Φέσιας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 έχουν «κλειδώσει» οι υποψήφιοι που θα στηρίξει ο ΔΗΣΥ σε Πάφο και Λάρνακα

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε σε αναπομπή των Νόμων με τίτλο «Ο Περί Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης (Υποχρεωτική Φοίτηση και Παροχή Δωρεάν Εκπαίδευσης) (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025» και «Ο Περί Ιδιωτικών Σχολείων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE