Έχει θράσος η κόρη της Δανάης Χρίστου! Τι έκανε η μικρή Σμαράγδα και την «κάρφωσε» η Κύπρια ηθοποιός

Έχει θράσος η κόρη της Δανάης Χρίστου! Τι έκανε η μικρή Σμαράγδα και την «κάρφωσε» η Κύπρια ηθοποιός

Ήρθε στο κόσμο πριν από 21 περίπου μήνες και της άλλαξε τη ζωή. Η Κύπρια ηθοποιός είναι μια χαζομαμά και καμαρώνει το κοριτσάκι της που μεγαλώνει.

Φροντίζει να ξεκλέβει χρόνο από τις εντατικές της πρόβες ώστε να περνά στιγμές με την κόρη της την οποία υπεραγαπά και πρόσφατα την πήγε για μια βόλτα στο μώλο.

Όπως η ίδια αναφέρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η μικρή Σμαράγδα αντίκρισε εκεί ένα αγοράκι που έκανε βόλτα με το αυτοκινητάκι του και έκατσε συνοδηγός!

«Τι το θελε το αγοράκι να κάνει βόλτα με το αυτοκινητάκι του στο μόλο... τον είδε η δικιά μου και του κατσικώθηκε με το έτσι θέλω !!! Διακρίνω θράσος ή μου φαίνεται» έγραψε η Λεμεσιανή ηθοποίος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE