Η Καινούργιου σχολιάζει την Ευριπίδου: «Έχει τσιριχτή φωνή... μοιάζει με την...» VIDEO

Η Καινούργιου σχολιάζει την Ευριπίδου: «Έχει τσιριχτή φωνή...  μοιάζει με την...» VIDEO

Το πάνελ της εκπομπής «Φτιάξε καφέ... να στα πω» είπε ότι η φωνή της παρουσιάστριας των καλλιστείων θυμίζει 17χρονη...

Με αφορμή την ανθοδέσμη που έστειλε ο Ρέμος στην Υβόνη Μπόσνιακ στην πρεμιέρα του Star Κύπρος την Κύριακή (18/9), η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου καταπιάστηκε με την πρεμιέρα των καλλιστείων του Mega, αλλά και με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου. 

Η παρουσιάστρια του «Ε» είπε ότι η Ευριπίδου έχει τσιρικτή φωνή, και πως μοιάζει στην Ανθή Σαλαγκούδη, την δημοσιογράφο από την Θεσσαλονίκη, κόρη του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, η οποία έγινε γνωστή από την εκπομπή της στη ΝΕΤ και ευρέως από την σχέση της με τον Τζώνη Καλημέρη.

Συγκεκριμένα είπε: «Έχει τσιρικτή φωνή σε συνδυασό με τα κυπριακά...» Και συνέχισε «Είναι πολύ ωραία κοπέλα. Ξέρετε ποια μου θυμίζει… Μοιάζει πάρα πολύ με την Ανθή Σαλαγκούδη, του Τζώνη Καλημέρη» και οταν διαφώνησαν μαζί της οι συνεργάτες της είπε: «Μοιάζει πάρα πολύ με την Ελευθερία Ελευθερίου. Κούκλες και οι δύο...».

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE