Αλλάζει σύμβολο η νεολαία του ΔΗΣΥ…

Αλλάζει σύμβολο η νεολαία του ΔΗΣΥ…

Στην προκήρυξη διαγωνισμού για την αλλαγή του logo του προχωρά η νεολαία του ΔΗΣΥ.

Συγκεκριμένα όπως σημειώνει η ΝΕΔΗΣΥ ενόψει της συμπλήρωσης σαράντα χρόνων από την ίδρυση της, ανακοινώνει την προκήρυξη ανοικτού διαγωνισμού για την δημιουργία του νέου λογοτύπου της.

Ο ανοικτός διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, μέσα από την ειδική ιστοσελίδα της οργάνωσης newlogo.nedisy.org. Οι συμμετέχοντες καλούνται να δημιουργήσουν και να καταθέσουν το δικό τους λογότυπο. Κατά την διάρκεια του διαγωνισμού όλα τα λογότυπα που θα κατατεθούν θα βρίσκονται στην ιστοσελίδα προς ανοικτή ψήφισή.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE