Ευρωπαϊκό Δικαστήριο: «Καλύτερο το κούρεμα παρά πτώχευση των Τραπεζών»

Ευρωπαϊκό Δικαστήριο: «Καλύτερο το κούρεμα παρά πτώχευση των Τραπεζών»

Μεγαλύτερος ο κίνδυνος από το «μη κούρεμα» για το δημόσιο συμφέρον, σύμφωνα με απόφαση του Ευρωπαικού Δικαστηρίου, απορρίπτοντας ταυτόχρονα τις προσφυγές πολιτών και επιχειρήσεων για το «κούρεμα καταθέσεων» του 2013.

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απέρριψε την Τρίτη (20/9) προσφυγές πολιτών και επιχειρήσεων για το «κούρεμα καταθέσεων» του 2013, επικυρώνοντας προηγούμενη απόφασή του και δεχόμενο το σκεπτικό της Κομισιόν στην υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews.com.cy 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Η ώρα των αποφάσεων για το επόμενο βήμα στο κυπριακό

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Η ώρα των αποφάσεων για το επόμενο βήμα στο κυπριακό

Η σημερινή συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν που θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 στα Γραφεία Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών στην περιοχή αεροδρομίου Λευκωσίας, δεν θα κριθεί από το πόσο θετικό θα είναι το κοινό μήνυμα μετά το τέλος της. Θα κριθεί από το εάν οι δύο πλευρές, μπορούν να συμφωνήσουν στο πώς θα διαπραγματευτούν.