ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μ. Νεοφύτου: «Χαλαρώστε, ο Βγενόπουλος θα χρηματοδοτήσει την προεκλογική»

Μ. Νεοφύτου: «Χαλαρώστε, ο Βγενόπουλος θα χρηματοδοτήσει την προεκλογική»

Τον Ανδρέα Βγενόπουλο κατονόμασε ως έναν από του κύριους χρηματοδότες της προεκλογικής εκστρατείας του Δημήτρη Χριστόφια, ο πρώην πρόεδρος της Ομόνοιας και εργολάβος Μιλτιάδης Νεοφύτου.

Ο Μιλτιάδης Νεοφύτου στο πλαίσιο της αντεξέτασης του  μίλησε για πολλούς και για πολλά. Ανάμεσα σε άλλα όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», σημείωσε το γεγονός ότι ο Δημήτρης Χριστόφιας ζήτησε 3 εκατ. λίρες για την προεκλογική του εκστρατεία.

Για τον σκοπό αυτό συστάθηκε μια οικονομική επιτροπή με στόχο την ανεύρεση χρημάτων.

Όπως υπογράμμισε ο κύριος Νεοφύτου: «Αυτή η επιτροπή δεν λειτούργησε τελικά για πολύ αφού μια μέρα ήρθε ο Βαγγέλης Γεωργίου και είπε “χαλαρώστε, βρήκαμε άτομο που θα μας καλύψει σημαντικό ποσό. Σε πρώτο στάδιο ήταν μισό εκατομμύριο λίρες και επίσης θα πλήρωνε για τη μεταφορά φοιτητών από την Ελλάδα, ενώ το συνολικό ποσό που θα κατέβαλλε ήταν περίπου 2 εκατ. λίρες. Όταν τον ρώτησα επίμονα ποιο ήταν αυτό το άτομο, υποχρεώθηκε ο κ. Γεωργίου να πει ότι ήταν άνθρωπος δικός του και του Σταύρου Ευαγόρου και εντέλει αποκάλυψε ότι επρόκειτο για τον Ανδρέα Βγενόπουλο.» 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top