Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Έκτοτε, πολλά έχουν γραφτεί για την κατάσταση της υγείας του Γερμανού υπέρ-πρωταθλητή της Φόρμουλα 1.
Τον Δεκέμβριο του 2015, το γερμανικό περιοδικό Bunte -επικαλούμενο μαρτυρία ενός φίλου του Σουμάχερ- υποστήριξε ότι ο 47χρονος -εφτά φορές- πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, μπορούσε να περπατήσει ξανά.
Συγκεκριμένα είχε γράψει: Μπορεί να είναι αδύνατος, ωστόσο καταφέρνει και κάνει μερικά βήματα, ενώ έχει τη δυνατότητα να σηκώνει και το χέρι του.
Η οικογένεια του Σουμάχερ διέψευσε τα δημοσιεύματα και μήνυσε το συγκεκριμένο περιοδικό, ενώ στο δικαστήριο, ο δικηγόρος του Γερμανού πιλότου, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, μιλώντας για την πορεία της αποκατάστασης του πελάτη του.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Mirror, o δικηγόρος του Σουμάχερ είπε: «Δεν μπορεί καν να σταθεί στα πόδια του, ούτε με τη βοήθεια των γιατρών του», βυθίζοντας στη θλίψη τους εκατομμύρια οπαδούς του ανά τον κόσμο.
To αναληθές δημοσίευμα
Θέση για το συγκεκριμένο θέμα είχε πάρει πριν μερικούς μήνες και η μάνατζερ του Γερμανού, Σαμπίνε Κεμ.
«Οι συγκεκριμένες εικασίες είναι δείγμα ανευθυνότητας. Δεδομένης της σοβαρότητας των τραυμάτων του, η προστασία της ιδιωτικής του ζωής είναι πολύ σημαντική. Δυστυχώς δίνουν ψεύτικες ελπίδες, εμπλέκοντας πολλούς ανθρώπους» είχε πει η Κεμ.
Η εκδίκαση της υπόθεσης θα ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις