ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη ο 23χρονος «νταής» από τη Λεμεσό! Εξύβρισε και χτύπησε 53χρονο! Απειλές και μετά το περιστατικό

ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη ο 23χρονος «νταής» από τη Λεμεσό! Εξύβρισε και χτύπησε 53χρονο! Απειλές και μετά το περιστατικό

Συνελήφθη νεαρός τον οποίο αναζητούσε η Αστυνομία για το επεισόδιο της εξύβρισης, επίθεσης και πρόκλησης σωματικής βλάβης σε βάρος 53χρονου ξενοδοχοϋπαλλήλου, στο Λατσί, Πρόκειται για 23χρονο από τη Λεμεσό.

Η καταγγελία στην Αστυνομία έγινε από τον 53χρονο από την Επαρχία Πάφου που εργάζεται σε ξενοδοχειακό κατάλυμα στην Πόλη Χρυσοχούς.

Σύμφωνα με την καταγγελία του επιτέθηκε, τον χτύπησε και τον εξύβρισε 23χρονος από τη Λεμεσό, επειδή όταν ο νεαρός του ζήτησε να τον μεταφέρει με το όχημα του σε σημείο της Πόλης Χρυσοχούς, αυτός αρνήθηκε. 

Ο 53χρονος ανέφερε στην Αστυνομία πως όταν ο 23χρονος έμαθε για την καταγγελία, τον απείλησε εκ νέου λέγοντας ότι θα τον ξαναχτυπούσε αν δεν την αποσύρει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE