ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη ο 23χρονος «νταής» από τη Λεμεσό! Εξύβρισε και χτύπησε 53χρονο! Απειλές και μετά το περιστατικό

ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη ο 23χρονος «νταής» από τη Λεμεσό! Εξύβρισε και χτύπησε 53χρονο! Απειλές και μετά το περιστατικό

Συνελήφθη νεαρός τον οποίο αναζητούσε η Αστυνομία για το επεισόδιο της εξύβρισης, επίθεσης και πρόκλησης σωματικής βλάβης σε βάρος 53χρονου ξενοδοχοϋπαλλήλου, στο Λατσί, Πρόκειται για 23χρονο από τη Λεμεσό.

Η καταγγελία στην Αστυνομία έγινε από τον 53χρονο από την Επαρχία Πάφου που εργάζεται σε ξενοδοχειακό κατάλυμα στην Πόλη Χρυσοχούς.

Σύμφωνα με την καταγγελία του επιτέθηκε, τον χτύπησε και τον εξύβρισε 23χρονος από τη Λεμεσό, επειδή όταν ο νεαρός του ζήτησε να τον μεταφέρει με το όχημα του σε σημείο της Πόλης Χρυσοχούς, αυτός αρνήθηκε. 

Ο 53χρονος ανέφερε στην Αστυνομία πως όταν ο 23χρονος έμαθε για την καταγγελία, τον απείλησε εκ νέου λέγοντας ότι θα τον ξαναχτυπούσε αν δεν την αποσύρει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φόβοι για πόλεμο διαρκείας στη Μέση Ανατολή: Μπαράζ επιθέσεων και ενεργειακές αναταράξεις

LIVE: Φόβοι για πόλεμο διαρκείας στη Μέση Ανατολή: Μπαράζ επιθέσεων και ενεργειακές αναταράξεις

Φλέγεται για 10η μέρα η Μέση Ανατολή, ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα σκληρύνει τα αντίποινά του. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE