ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Καταγγελία για πετάμενα νεκρά γουρούνια – Τι απαντούν οι Κτηνιατρικές Υπηρεσίες – ΦΩΤΟ

ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Καταγγελία για πετάμενα νεκρά γουρούνια – Τι απαντούν οι Κτηνιατρικές Υπηρεσίες – ΦΩΤΟ

Νεκροί χοίροι που αποτελούν εστία μόλυνσης σε περιοχή της Επαρχίας Λευκωσίας. Πολίτης καταγγέλλει το περιστατικό στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Πολίτης καταγγείλει μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης την κατάσταση που επικρατεί με τους νεκρούς χοίρους συγκεκριμένης φάρμα της Επαρχίας Λευκωσίας.

Μάλιστα, φωτογραφίζει και τα ψόφια γουρούνια τα οποία έχουν πεταχτεί σε κάδους απορριμμάτων, με ένα από αυτά να βρίσκεται εκτός και μάλιστα σε απόσταση αναπνοής από οικία.

Οι φωτογραφίες έχουν κοινοποιηθεί και έχουν προκαλέσει την οργή των πολιτών ενώ τα σχόλια για το συγκεκριμένο θέμα παίρνουν «φωτιά».

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Αναπληρωτή Διευθυντή των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών Χριστοδούλου Πίπη, ο οποίος μας ανέφερε πως υπάρχει καταγγελία για το συγκεκριμένο περιστατικό.

«Το θέμα μόλις ήρθε στην αντίληψη μας, έδωσα αμέσως οδηγίες όπως το χειριστεί ο Επαρχιακός Λειτουργός του Γραφείου Λευκωσίας. Μάλιστα, έχουμε επικοινωνήσει με τον πολίτη ο οποίος έκανε την καταγγελία και το θέμα διερευνάται» δήλωσε ο κ.Χριστόδουλος Πίπης.

Μεταξύ άλλων ανάφερε πως «μόνο ένα πτώμα ζώου βρίσκεται εκτός του κάδου, τονίζοντας πως καλό θα ήταν οι υπάλληλοι των χοιροτροφείων να είναι λίγο πιο προσεκτικοί».

Να σημειώσουμε πως την συλλογή των ψόφιων ζωών έχει αναλάβει ο φορέας συλλογής, ο οποίος έχει συνεννοηθεί με τους χοιροτρόφους για να μαζεύονται τα νεκρά ζώα.

Ι. Μάντζιηπα 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE