Ενοχος κρίθηκε 35χρονος Αιγύπτιος για αδικήματα βιασμού

Ενοχος κρίθηκε 35χρονος Αιγύπτιος για αδικήματα βιασμού

Η απόφαση έχει ληφθει και το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας/Αμμοχώστου, έκρινε σήμερα ένοχο 35χρονο.

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας/Αμμοχώστου, έκρινε σήμερα ένοχο 35χρονο από την Αίγυπτο  για τα αδικήματα του βιασμού, της διαφθοράς νεαρής γυναίκας κάτω των 13 χρονών, της διαφθοράς νεαρής γυναίκας ηλικίας 13 χρονών και κάτω των 17, της σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιού και της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού.
 
Ανακοίνωση του Κακουργιοδικείου αναφέρει ότι τα αδικήματα έλαβαν χώρα στην Επαρχία Λάρνακας, κατά τη χρονική περίοδο από Σεπτέμβριο 2011 μέχρι και Μάιο 2015 και ο κατηγορούμενος, πατριός της παραπονούμενης, διέπραττε τα πιο πάνω αδικήματα σε βάρος της συχνά και κατ΄ εξακολούθηση, από την ηλικία των 12 χρονών της.
 
Η ακροαματική διαδικασία διεξάχθηκε κεκλεισμένων των θυρών για σκοπούς προστασίας της ταυτότητας της παραπονούμενης.
 
Η υπόθεση ορίστηκε για σκοπούς επιβολής ποινής στις 6.10.2016  και ώρα 9:00 π.μ.
 
Μέχρι την επόμενη δικάσιμο, διατάχθηκε όπως ο κατηγορούμενος παραμείνει υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE