ΕΛΛΑΔΑ:Βρέθηκε παρατημένο νεογέννητο σε φωταγωγό πολυκατοικίας - ΒΙΝΤΕΟ

ΕΛΛΑΔΑ:Βρέθηκε παρατημένο νεογέννητο σε φωταγωγό πολυκατοικίας - ΒΙΝΤΕΟ

Νεογνό βρέθηκε στον φωταγωγό 4όροφης πολυκατοικίας στην Κατερίνη. Σύμφωνα με τους γιατρούς πρόκειται για κοριτσάκι μόλις 2-3 ημερών και είναι καλά στην υγεία του.

Μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο της Κατερίνης και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, το μωράκι εντοπίστηκε, στις 11 το βράδυ της Τρίτης, στο επίπεδο του 1ου ορόφου της οικοδομής από ένοικο του ίδιου ορόφου.

Άγνωστο παραμένει προς το παρόν ποιοι είναι γονείς του και πώς βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο.

Όπως ανέφεραν αστυνομικοί, ο φωταγωγός «επικοινωνεί» με τα παράθυρα των μπάνιων των διαμερισμάτων. Στο σημείο εντοπισμού του νεογνού έχουν πρόσβαση μόνο οι ένοικοι των πρώτου ορόφου.

Την υπόθεση ερευνούν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, που σε πρώτη φάση συγκεντρώνουν καταθέσεις από τους ενοίκους της πολυκατοικίας.

star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE