Στην Επιτροπή Θεσμών ο Αθανάσιος Ορφανίδης

Στην Επιτροπή Θεσμών ο Αθανάσιος Ορφανίδης

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών, Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως θα βρεθεί σήμερα ο πρώην Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου Αθανάσιος Ορφανίδης, ύστερα από πρόσκληση των μελών της Επιτροπής.

Κατά τη συνεδρία της Επιτροπής, η οποία θα αρχίσει στις 09:15, ο κ. Ορφανίδης, ο οποίος διετέλεσε Διοικητής της ΚΤ την περίοδο 2007-2012, θα κληθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις των βουλευτών για τη “λειτουργία των θεσμών του χρηματοπιστωτικού συστήματος”.

Στη συνεδρίαση κλήθηκαν να παραστούν επίσης ο Γενικός Ελεγκτής και η Έφορος Εσωτερικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Έθεσε στον Στιούαρτ το ζήτημα των απαχθέντων ε/κ στα κατεχόμενα - Προέβησαν σε ανασκόπηση των εξελίξεων στο Κυπριακό - Τι συμφώνησαν

ΠτΔ: Έθεσε στον Στιούαρτ το ζήτημα των απαχθέντων ε/κ στα κατεχόμενα - Προέβησαν σε ανασκόπηση των εξελίξεων στο Κυπριακό - Τι συμφώνησαν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο κ. Κόλιν Στιούαρτ.

BEST OF TOTHEMAONLINE