Ανακρίσεις για το άγριο φονικό στην Αγ. Νάπα: Άρχισαν με «Μπένη», συνεχίζουν με τις δυο κοπέλες

Ανακρίσεις για το άγριο φονικό στην Αγ. Νάπα: Άρχισαν με «Μπένη», συνεχίζουν με τις δυο κοπέλες

Και οι δυο κοπέλες που αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε σχέση με την υπόθεση του άγριου φονικού της Αγίας Νάπας, αναμένεται να ανακριθούν από στελέχη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline την Τρίτη (30/08) οι ανακριτές θα τα πουν με την 28χρονη Σοφία Γρηγορίου και την 30χρονη Σωτήρα Νεοφύτου.

Η πρώτη είναι η σύντροφος του Μάριου Χριστοδούλου, άλλως «Μπένη», ο οποίος ήδη ανακρίθηκε εντός της ημέρας (29/08) δυνάμει εντάλματος. Γενετικό υλικό του 39χρονου εντοπίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στο καλάσνικοφ που βρέθηκε στην αποθήκη του διαμερίσματος όπου διέμενε ο 30χρονος Κωνσταντίνος Κατίρης που είχε συλληφθεί τον περασμένο Ιούλιο.

Η Γρηγορίου φέρεται να βοήθησε στη διαφυγή του δράστη του μακελειού, Aleks Burelli, ενώ η Νεοφύτου, σύμφωνα με τις κατηγορίες, είχε επίσης βοηθήσει τον Αλβανό εκτελεστή.

Φάνης Μακρίδης

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Επαφές με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές εκλογές του 2026 ξεκίνησε η ΔΗΠΑ, με τον Μάριο Καρογιάν να αναλαμβάνει προσωπικά αυτή την εκστρατεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE