ΛΑΡΝΑΚΑ: Πήγαν να σβήσουν την φωτιά αλλά μαστούρωσαν από την φούντα!

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πήγαν να σβήσουν την φωτιά αλλά μαστούρωσαν από την φούντα!

Φωτιά ξέσπασε σε καλαμιώνες στην περιοχή της Λίμνης στο Μαρώνι που έκρυβαν όμως χασισοφυτεία!

Η μυρωδιά του χασίς ήταν τόσο έντονη που οι άνδρες της ΕΜΑΚ αντιλήφθηκαν πως στην περιοχή της Λίμνης στο Μαρώνι κάτι δεν πήγαινε και τόσο καλά.

Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20:00 το βράδυ της Κυριακής (28/08) με τους άνδρες της ΕΜΑΚ να επιστρατεύονται για την κατάσβεση της.

Φτάνοντας στο σημείο αντιλήφθηκαν πως πέραν από τους καλαμιώνες καιγόντουσαν και χασισόδεντρα.

Αμέσως στην περιοχή έσπευσαν μελή της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) όπου ξερίζωσε τα 20 καμένα δέντρα κάνναβης τα οποία είχαν ύψος από 0,90 εκατοστά μέχρι δυο μέτρα.

Σύμφωνα με ενημέρωση που τύχαμε από την ΥΚΑΝ τα χασισόδετνρα έχουν καταστραφεί σε μεγάλο βαθμό.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.