Ξέσπασε πυρκαγιά μεταξύ των κοινοτήτων Αναλιόντας- Καμπιά

Ξέσπασε πυρκαγιά μεταξύ των κοινοτήτων Αναλιόντας- Καμπιά

Νέα πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 12:55 το μεσημέρι της Τρίτης (23/8) στη κοινότητα Αναλιόντας - Καμπιά.

Υπό πλήρη έλεγχο 45 λεπτά αργότερα, τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 12:55 το μεσημέρι, σε περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Αναλιόντας - Καμπιά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος από την πυρκαγιά που εντοπίστηκε από το δασικό παρατηρητήριο στα Κιόνια, κάηκαν δύο εκτάρια ιδιωτικής και χαλίτικης γης, καλυμμένα με άγρια βλάστηση και νεαρά πεύκα.

Για την κατάσβεσή της εργάστηκαν συνολικά 20 άνδρες του Τμήματος Δασών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 4 πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών και 1 της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, 1 γεωργικός ελκυστήρας και εθελοντές κάτοικοι της περιοχής.

Τα αίτια πρόκλησης της διερευνώνται.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.

BEST OF TOTHEMAONLINE