ΛΑΤΣΙΑ - SUPER HOME CENTER: Πατέρας κλείδωσε το ενός χρόνου παιδί του στο αυτοκίνητο – Κόσμος προσπαθούσε να σπάσει το παράθυρο!

ΛΑΤΣΙΑ - SUPER HOME CENTER: Πατέρας κλείδωσε το ενός χρόνου παιδί του στο αυτοκίνητο – Κόσμος προσπαθούσε να σπάσει το παράθυρο!

Παρολίγον τραγωδία με πατέρα που κλείδωσε το παιδί του στο αυτοκίνητο στον χώρο στάθμευσης του καταστήματος Super Home Center.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Σύμφωνα με μαρτυρία συνεργάτη της σελίδας μας ToThemaOnline, γύρω στις 11:15 το μεσημέρι της Παρασκευής (19/8), άνδρας γύρω στα 50 με 55 χρονών κλείδωσε το μόλις ενός χρονού παιδί του στο αυτοκίνητο για περίπου 20 λεπτά.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από security του καταστήματος, αφού είδε κόσμο να προσπαθεί να σπάσει το τζάμι του αυτοκινήτου με σφυρί για να σώσουν το παιδί.

Ο security έτρεξε αμέσως να ειδοποιήσει τους υπόλοιπους έτσι ώστε να ανακοινωθεί στο κατάστημα το νούμερα του αυτοκινήτου και να εντοπιστεί ο κάτοχος του. 

Ο πατέρας, κάτοχος του αυτοκινήτου ισχυρίστηκε ότι είχε ξεχάσει το κλειδί του αυτοκινήτου μέσα και έψαχνε να βρει τρόπο για να ανοίξει.

Πάντως, αξίζουν συγχαρητήρια στους υπάλληλους του Super Home Center που έσπευσαν αμέσως να βοηθήσουν. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE