Τα αλυσιδωτά προβλήματα που φέρνουν οι αερόσακοι TAKATA

Τα αλυσιδωτά προβλήματα που φέρνουν οι αερόσακοι TAKATA

Από σήμερα ξεκινά η δεύτερη φάση ανησυχίας των πολιτών που αφορά τις ακινητοποιήσεις οχημάτων είτε με προβληματικούς αερόσακους, είτε με προβληματικά φρένα.

Όπως σημειώνει η δημοσιογράφος, Ελένη Φανάρη, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, ένα πρόβλημα τους πολίτες αλλά και τους μηχανικούς είναι και το ΜΟΤ.

Κάποιες εταιρείες αυτοκινήτων έχουν ενημερώσει έγκαιρα το Τμήμα Οδικών Μεταφορών και τα οχήματα τους είναι στην λίστα των αερόσακων ΤΑΚΑΤΑ.

Τα οχήματα που είναι στην λίστα δεν μπορούν να περάσουν από έλεγχο αλλά είναι και κάποια άλλα που δεν είναι στο σύστημα και δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από το Υπουργείο να μην γίνεται ο τεχνικός έλεγχος.

Έτοιμοι είναι οι μηχανικοί να συνεισφέρουν για την κατάσταση των αερόσακων, καθώς, όπως αναφέρουν είναι δουλειά ρουτίνας.

Και από αύριο ανοίγει αυτό το νέο κεφάλαιο καθώς σύμφωνα με το διάταγμα του Υπουργού Μεταφορών, Αλέξη Βαφεάδη, 276 όχηματα πρέπει να ακινητοποιηθούν.

Δείτε το ρεπορτάζ: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live εικόνα: Απελευθερώθηκαν οι επόμενοι 13 όμηροι της Χαμάς, στο Ισραήλ οι πρώτοι 7

Live εικόνα: Απελευθερώθηκαν οι επόμενοι 13 όμηροι της Χαμάς, στο Ισραήλ οι πρώτοι 7

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με ελπίδες για μια γενικευμένη ειρήνη στη Μέση Ανατολή, το βλέμμα όλου του πλανήτη σήμερα, Δευτέρα (13/10/25) είναι στραμμένο στο Ισραήλ, όπου απελευθερώνονται οι όμηροι της Χαμάς, στο πλαίσιο της εφαρμογής της πρώτης φάσης της συμφωνίας για την εκεχειρία στη Γάζα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE