ΜΑΡΙΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Παρίστανε τον πελάτη αλλά πήγε για να τους κλέψει – Τον «μυρίστηκε» ο υπεύθυνος του εστιατορίου

ΜΑΡΙΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Παρίστανε τον πελάτη αλλά πήγε για να τους κλέψει – Τον «μυρίστηκε» ο υπεύθυνος του εστιατορίου

37χρονος πιάστηκε στα πράσα από τον υπεύθυνο όταν προσπάθησε να τους κλέψει ενώ το εστιατόριο ήταν ακόμη ανοικτό!

Απίστευτο περιστατικό εξελίχθηκε σε γνωστό εστιατόριο στην Μαρίνα Λεμεσού, όταν 37χρονος Ρουμάνος πιάστηκε επ’ αυτοφώρω από τον υπεύθυνο του εστιατορίου να προσπαθεί να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο του καταστήματος.

Πιο συγκεκριμένα, στις 22:30 το βράδυ της Δευτέρας 15 Αυγούστου, ο υπεύθυνος του εστιατορίου εντόπισε 37χρονο Ρουμάνο να προσπαθεί να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο και ενώ το εστιατόριο ήταν ακόμη ανοικτό.

Μάλιστα, ο 37χρονος δράστης είχε προλάβει να απενεργοποιήσει το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης για να μην αφήσει στοιχεία όμως «λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο».

Ο υπεύθυνος του εστιατορίου μόλις αντιλήφθηκε το περιστατικό περιόρισε τον δράστη εντός του δωματίου που βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο και κάλεσε την αστυνομία, που έφθασε στο σημείο και συνέλαβε τον 37χρονο επίδοξο κλέφτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE