ΠΑΛΑΙΧΩΡΙ: Πήγε για φαγητό και άφησε ξεκινημένο το αυτοκίνητο του για να ...

ΠΑΛΑΙΧΩΡΙ: Πήγε για φαγητό και άφησε ξεκινημένο το αυτοκίνητο του για να ...

Άνδρας, πήγε για φαγητό σε κέντρο στο Παλαιχώρι και άφησε ξεκινημένο το αυτοκίνητο του προκαλώντας αντιδράσεις στους υπόλοιπους πελάτες.

Ο συγκεκριμένος άνδρας, άφησε ξεκινημένο το αυτοκίνητο του έξω από το κέντρο που είχε πάει για φαγητό για να το βρει δροσερό όταν θα φεύγει.

Πελάτης του ίδιου κέντρου δημοσίευσε το παράπονο του μέσω σελίδας του Facebook, σχολιάζοντας κιόλας ότι, οι υπόλοιποι πελάτες ήταν υποχρεωμένοι να αναπνέουν τα καυσαέρια και να υποφέρουν από της αύρα της μηχανής.

Σημειώνει επίσης ότι, κανείς από το κέντρο δεν πήγε να διαμαρτυρηθεί στον συγκεκριμένο κύριο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE