ΠΑΛΑΙΧΩΡΙ: Πήγε για φαγητό και άφησε ξεκινημένο το αυτοκίνητο του για να ...

ΠΑΛΑΙΧΩΡΙ: Πήγε για φαγητό και άφησε ξεκινημένο το αυτοκίνητο του για να ...

Άνδρας, πήγε για φαγητό σε κέντρο στο Παλαιχώρι και άφησε ξεκινημένο το αυτοκίνητο του προκαλώντας αντιδράσεις στους υπόλοιπους πελάτες.

Ο συγκεκριμένος άνδρας, άφησε ξεκινημένο το αυτοκίνητο του έξω από το κέντρο που είχε πάει για φαγητό για να το βρει δροσερό όταν θα φεύγει.

Πελάτης του ίδιου κέντρου δημοσίευσε το παράπονο του μέσω σελίδας του Facebook, σχολιάζοντας κιόλας ότι, οι υπόλοιποι πελάτες ήταν υποχρεωμένοι να αναπνέουν τα καυσαέρια και να υποφέρουν από της αύρα της μηχανής.

Σημειώνει επίσης ότι, κανείς από το κέντρο δεν πήγε να διαμαρτυρηθεί στον συγκεκριμένο κύριο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.