ΡΙΟ 2016: Αποθέωση και δάκρυα για την Ντιρό που έτρεξε πάνω από χιλιόμετρο με ένα παπούτσι

ΡΙΟ 2016: Αποθέωση και δάκρυα για την Ντιρό που έτρεξε πάνω από χιλιόμετρο με ένα παπούτσι

Εν τη απουσία των Ρωσίδων, που είχαν πρωτεύσει σε Πεκίνο και Λονδίνο, η Ρουθ Τζέμπετ από το Μπρουνέι σημείωσε τον καλύτερο χρόνο (9:12.62) στα προκριματικά των 3.000μ. στιπλ γυναικών, με δεύτερη την Μπέατρις Τσεπκόετς από την Κένυα (9:17.55), ενώ στον τελικό θα βρίσκεται ακόμη η συμπατριώτισσά της παγκόσμια πρωταθλήτρια, Ιβίν Κιένγκ Τζεπκεμόι, και η Σοφία Ασέφα από την Αιθιοπία.

Το χειροκρότημα, πάντως, αν και δεν προκρίθηκε, κέρδισε η Έτενες Ντιρό από την Αιθιοπία, της οποίας σκίστηκε το παπούτσι κατά τη διάρκεια της 3ης προκριματικής σειράς, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να το βγάλει καθώς έτρεχε και για περισσότερο από ένα χιλιόμετρο αγωνίστηκε ξυπόλυτη στο ένα πόδι.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE