Παρανάλωμα του πυρός διαμέρισμα στην Λάρνακα

Παρανάλωμα του πυρός διαμέρισμα στην Λάρνακα

Εκτεταμένες ζημίες σε ολόκληρο το διαμέρισμα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία η ώρα 08.50 λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε ισόγειο διαμέρισμα διώροφης πολυκατοικίας στην οδό Λευκάδος  στην Λάρνακα. 

Ανταποκρίθηκε ο πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας Υπ/μου Ανδρέα Παπαδόπουλου με 3 πυροσβεστικά οχήματα και η ώρα 09.02 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο. 

Η ένοικος κατά την έναρξη της πυρκαγιάς απουσίαζε από το διαμέρισμα. Από την πυρκαγιά το υπνοδωμάτιο έπαθε εκτεταμένες ζημιές ενώ ζημιά από τον καπνό έπαθε ολόκληρο το διαμέρισμα. 

Χρησιμοποιήθηκαν 3 αναπνευστικές συσκευές και τυλικτήρες νερού για την κατάσβεση του. Το διαμέρισμα είναι ιδιοκτησίας Ελληνοκύπριου και σε αυτό διέμενε ως ενοικιάστρια Τουρκοκύπρια. 

Πιθανή αιτία της πυρκαγιάς είναι τα είδη καπνιστή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Όλα τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσαν σήμερα ότι ο λιμός στη Γάζα είναι μια "ανθρωπογενής κρίση" και προειδοποίησαν ότι η χρήση της λιμοκτονίας ως όπλο πολέμου απαγορεύεται βάσει του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου.