Σύζυγος Κύπριου επιχειρηματία με αναλογίες μοντέλου «χλαπακιάζει» 1,5 κρέπα για πρωινό!

Σύζυγος Κύπριου επιχειρηματία με αναλογίες μοντέλου «χλαπακιάζει» 1,5 κρέπα για πρωινό!

Έφαγε μόνο μισή αλμυρή κρέπα για να αποτελείωσει την γλυκιά ολόκληρη...

Η Νικολέττα Καρρά κάνει διακοπές και προφανώς όταν βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση δεν στερείται τίποτα ή τουλάχιστον απολαμβάνει όλα όσα στερείται τις υπόλοιπες ημέρες. 

Η σύζυγος του Φώτη Πιττάτζιη μοιράστηκε στιγμές από τις διακοπές της στην πανέμορφη Νάξο με τον σύζυγό της, ποστάροντας στο instagram την απόλυτη στιγμή για την ίδια, όταν κυριολεκτικά καταβροχθίζει μια κρέπα με σοκολάτα με τη λεζάντα «Έφαγα μόνο μισή αλμυρή για να φάω ολόκληρη τη γλυκειά ... Για πρωινό... Κι είναι μόνο η αρχή..!».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Κύπρος παρέλαβε, επίσημα τη σκυτάλη της Προεδρίας από τη Δανία στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων με μια ανταλλαγή δώρων μεταξύ της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα Μαριλένας Ραουνά και της ομολόγου της Μαρία Μπγιέρ.