ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Έπεσαν πυροβολισμοί σε εστιατόριο – Στόχος ο ιδιοκτήτης

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Έπεσαν πυροβολισμοί σε εστιατόριο – Στόχος ο ιδιοκτήτης

Ένοπλη επίθεση σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (10/08) γύρω στις 23.30 στο εστιατόριο «Beyti» στην κατεχόμενη Κερύνεια.

Το θέμα καλύπτεται εκτενώς σήμερα από τον τ/κ Τύπο. Όπως αναφέρεται, άτομο ή άτομα έριξαν 4 – 5 πυροβολισμούς με περίστροφο εναντίον του εστιατορίου και στη συνέχεια διέφυγαν. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ελαφρά ο υπάλληλος του εστιατορίου Τουράν Ονσέρ.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Νοέμβριο ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Μεχμέτ Οκουμούς, ξυλοκοπήθηκε άσχημα από σπείρα που ζητούσε "χαράτσι" (για προστασία), ενώ ανέφερε ότι για χρόνια τώρα δέχεται απειλές από άτομα που ζητούν το 50% των μετοχών του στο εστιατόριο.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ή πολιτική ανατροπή; Τι πραγματικά σηματοδοτεί η επιστροφή Ολγκίν και η ατζέντα του Ερχιουρμάν

Πολιτική ισότητα ή πολιτική ανατροπή; Τι πραγματικά σηματοδοτεί η επιστροφή Ολγκίν και η ατζέντα του Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν στην Κύπρο, στις 27 Ιανουαρίου έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό, δεν βρίσκεται απλώς σε στασιμότητα, αλλά σε μια επικίνδυνη φάση πολιτικής σύγχυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE