ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Σύλληψη ιερέα για απαγωγή των παιδιών του – Δίνει κατάθεση στην Αστυνομία

ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Σύλληψη ιερέα για απαγωγή των παιδιών του – Δίνει κατάθεση στην Αστυνομία

Καταγγελία σε βάρος ιερέα εξετάζει η Αστυνομία Κύπρου.

Όπως ενημερωθήκαμε, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, πως στις 4 του Αυγούστου, Σύρος ιερέας 45 ετών, ο οποίος είναι παντρεμένος με Σύρια, άρπαξε τα τρία ανήλικα παιδιά του και εξαφανίστηκε.

Την καταγγελία στην Αστυνομία έκανε η σύζυγος του ιερέα, η οποία ανάφερε πως ο 45χρονος πήρε τα παιδιά χωρίς την συγκατάθεση της.

Η Αστυνομία προχώρησε σε έκδοση εντάλματος σύλληψης εναντίον του ιερέα για υπόθεση απαγωγής ανηλίκων.

Ο ιερέας εντοπίστηκε και συνελήφθη την Πέμπτη (11/08) και αυτή την στίγμή δίνει κατάθεση στην Αστυνομία.

Διαβάστε επίσης: ΙΕΡΕΑΣ - ΑΠΑΓΩΓΗ: Τυχαία η σύλληψη του! Τα όσα ανέφερε στην κατάθεση του για την απαγωγή τον παιδιών του

Ιωάννα Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE