ΠΑΦΟΣ: Έτρεχε η Πυροσβεστική - Εκκενώθηκε πολυκατοικία μετά από φωτιά

ΠΑΦΟΣ: Έτρεχε η Πυροσβεστική - Εκκενώθηκε πολυκατοικία μετά από φωτιά

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 23:05 τη νύχτα την Τετάρτη 10/8 σε κτίριο επί της οδού Ακαμαντίδος, δίπλα από το μουσουλμανικό κοιμητήριο, σύμφωνα με πληροφορία που έλαβε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Μέλη της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, του ΤΑΕ Πάφου και της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και η φωτιά κατασβέστηκε πλήρως σε σύντομο χρονικό διάστημα προτού επεκταθεί. Η σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση.

Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις, η φωτιά εκδηλώθηκε στο χώρο στάθμευσης του κτιρίου σε μεταλλικό ισόγειο όπου στεγάζεται κατάστημα (εργαστήριο) επιδιόρθωσης ραδιατέρ οχημάτων.

Από τη φωτιά καταστράφηκαν ραδιατέρ και άλλα εξαρτήματα, ενώ επηρεάστηκαν μετρητές της ΑΗΚ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι ένοικοι απομακρύνθηκαν, αφού λόγω των πυκνών καπνών δεν μπορούσαν οι ίδιοι να κατεβούν τις σκάλες από τα διαμερίσματα που βρίσκονταν πάνω ακριβώς από το συνεργείο.

Οι εξετάσεις προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς, συνεχίζονται σήμερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανατροπή: Αφέθηκε ελεύθερος ο ένας ύποπτος για τον φόνο Δημοσθένους λόγω… λάθους

Ανατροπή: Αφέθηκε ελεύθερος ο ένας ύποπτος για τον φόνο Δημοσθένους λόγω… λάθους

Ανατροπή φαίνεται να προκύπτει σχετικά με συλληφθέντα που μέχρι σήμερα τελούσε υπό κράτηση για τον φόνο Δημοσθένους. Πρόκειται για τον 39χρονο ομογενή, που η Αστυνομία τον έδειχνε ως το πρόσωπο που κινήθηκε με το διπλοκάμπινό του, φορώντας κίτρινη μπλούζα στις σκηνές του φόνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE