Έκρηξη βόμβας σήκωσε στο πόδι γειτονιά της Λεμεσού

Έκρηξη βόμβας σήκωσε στο πόδι γειτονιά της Λεμεσού

Έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 3.10 τα ξημερώματα την Δευτέρα 10/8 σε είσοδο πολυκατοικίας στη Λεμεσό, στην περιοχή Καψάλου.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, από τις προκαταρκτικές εξετάσεις της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν στην πυροδότηση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού που περιείχε εκρηκτική ύλη υψηλής ισχύος και τοποθετήθηκε στη βάση του ξύλινου παραστατού της κύριας πόρτας εισόδου της πολυκατοικίας με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.

Το ύψος της ζημιάς μέχρι στιγμής δεν έχει υπολογιστεί και η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Σε προχωρημένο στάδιο είναι η καταγραφή συγκλίσεων στο Κυπριακό, που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες, δήλωσε ο Ελληνοκύπριος διαπραγματευτής, αναφερόμενος στη χθεσινή συνάντησή του με τον εκπρόσωπο του Τουρκοκύπριου ηγέτη.