Έκρηξη βόμβας σήκωσε στο πόδι γειτονιά της Λεμεσού

Έκρηξη βόμβας σήκωσε στο πόδι γειτονιά της Λεμεσού

Έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 3.10 τα ξημερώματα την Δευτέρα 10/8 σε είσοδο πολυκατοικίας στη Λεμεσό, στην περιοχή Καψάλου.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, από τις προκαταρκτικές εξετάσεις της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν στην πυροδότηση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού που περιείχε εκρηκτική ύλη υψηλής ισχύος και τοποθετήθηκε στη βάση του ξύλινου παραστατού της κύριας πόρτας εισόδου της πολυκατοικίας με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.

Το ύψος της ζημιάς μέχρι στιγμής δεν έχει υπολογιστεί και η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE